ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині протестувальники перекрили трасу через високі ціни на паливо

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 11 жовтня, протестувальники перекрили міжнародну трасу Київ-Чоп на Львівщині біля села Дроговиж та біля селища Нижніх Воріт, що у Закарпатські області. Учасники акції у такий спосіб протестували проти підвищення цін на паливо.

 

Як повідомив працівник Нацполіції Львівщини Ігор Зінкевич, близько 10 год. біля села Дроговиж люди перекрили дорогу в знак протесту на здорожчання ціни на нафту.

Також схожа акція відбулася і в місті Самбір, що на Львівщині. Протестувальники перекрили в’їзд та виїзд з АЗС, яка розташована на вулиці Перемишлянській. Участь в акції взяли близько 15 автомобілів та в кількості 20 чоловік, які вимагали знизити ціни на паливо та мастильні матеріали.

Окрім цього, як повідомляє видання Mukachevo.net з посиланням  ГУНП у Закарпатській області, з 09:00 години водії влаштували акцію протесту проти високої ціни на бензин на трасі Київ-Чоп біля біля селища Нижніх Воріт, що у Закарпатські області.

За словами активістів перекриття тривало близько години. Люди активно ходили  через пішохідний перехід, тим самим не пропускаючи автомобілі.

Повідомляється, що схожі акції відбуваються у різних містах України.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що в Україні стрімко зросли ціни на бензин та дизельне паливо.

Фото: Ігоря Зінкевича, Muckachevo.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *