ОСТАННІ НОВИНИ

Захисники України взяли участь у благодійній фотосесії з безпритульними собаками

Соломія Григор'єва

|

У ЛКП «Лев», до Дня захисника України, відбулася фотосесія учасників та учасниць бойових дій з безпритульними собаками. Згодом 12 світлин стануть обкладинками для календаря, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Фотосесія учасників та учасниць війни разом з підопічними ЛКП «Лев» відбулася в рамках проекту «Вірні назавжди», яку організовує Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій.

«В мене давно виникла така ідея фотосесії. З часом це вилилось у те, що такий проект є потрібним, як і бійцям, так і ЛКП «Лев». Я дуже рада, що всі погодились на такий проект, і за менш ніж 2 місяці ми його вже реалізовуємо. Люди, які беруть участь у фотосесії – це саме ті герої, які мали бути», —розповіла прес-секретар центру надання послуг учасникам бойових дій Добик Софія.

Однією з бійчинь, які долучились до проекту, стала 26-річна Олеся Котлярова. Дівчина була в лавах добровольчого батальйону «Айдар» у 2014-2015 роках. Спочатку служила добровольцем, а потім її мобілізували і вона стала офіційною частиною Збройних Сил України.

«Я дуже люблю такі проекту, тому, коли мені подзвонили з центру надання послуг, я одразу погодилась. Я дуже люблю тварин, люблю собак, сама маю собаку, тому дуже рада, що є частинкою цього проекту», – розповіла учасниця фотосесії.

Захисники самостійно обирали, з якою собачкою фотографуватися, після чого налагоджували з ними контакт: прогулювались, бавились, пригощали смаколиками.

«Я обрав цього песика Роккі, бо він такий ж побитий життям, як і я. Він був дуже розгублений, наляканий, адже тут знаходиться зовсім недавно. Саме цим він мені припав до душі, тому й вирішив з ним фотографуватися», – поділився Назарій Дубик, який у 2014-2015 році воював у добровольчому батальйоні у Станиці Луганській.

Організатори зазначили, що будуть давати можливість АТОвцям самостійно обирати, місяць, який прикрасить їхня світлина у календарі на 2019 рік. Відтак, Олена казала, що хотіла б бути на обкладинці сенця, адже народилась саме цього місяця, а Назарій, за тією з логікою, – у січні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *