ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова в ДТП з тролейбусом постраждала жінка

Олександр Косик

|

На вулиці Університетській сталося ДТП: жінка з дитиною випали з тролейбуса. Жінку забрали до лікарні з травмою ноги. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

Як повідомили у ЛКП «Львівелектротранс», сьогодні, 9 жовтня, о 12.30 год на тролейбусній зупинці «Університет» трапилося ДТП за участю тролейбуса та 56-річної жінки з однорічною онукою. Дитина жодним чином не постраждала, а жінку з травмою ноги забрала «швидка».

«На місці події працює поліція та інспектори служби безпеки руху ЛКП «Львівелектротранс». Усі деталі події буде відомо згодом, після проведення слідчих дій. Затримок у русі тролейбусів немає», — повідомив начальник відділу інформації та зв’язків з громадськістю ЛКП «Львівелектротранс» Іван Бондар.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига, водій висаджував пасажирів перед пішохідним переходом (а не на зупинці), не пересвідчився що всі вийшли і закрив двері. Через це затисло коляску із дитиною, а жінка, біжучи за тролейбусом, травмувала ногу.

Фото: facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *