ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі поранили трьох українських бійців

Олена Карп'юк

|

Протягом минулої доби, 8 жовтня, на Донбасі бойовики 36 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, при цьому 12 разів застосовуючи озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли українських позицій в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Луганське, Травневе, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар’їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

Позиції Об’єднаних сил у районі Кримського, Луганського, Водяного та Лебединського окупанти обстрілювали із мінометів калібру 120 мм, а з мінометів 82-го калібру – поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського та Травневого. Захисників Широкиного бойовики також обстріляли з зенітної установки ЗУ-23-2.

В ході бойових дій троє українських військовослужбовців отримали поранення.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об’єднаних сил на Маріупольському напрямку із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед наших захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *