ОСТАННІ НОВИНИ

В Україні з'являться нетворкінг-клуби для християн-підприємців

Омелян Шевчук

|

Бізнес-товариства, тобто нетворкінг-клуби, які успішно працюють у Польщі протягом вже 8 років, незабаром з’являться також в Україні. Першa інформаційнa зустріч відбудеться 15 жовтня у Львові. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Ідея бізнес-товариств полягає в об’єднанні підприємців, для яких важливі християнські цінності, бізнес та нетворкінг. «Ми віримо, що можна чесно заробляти пристойні гроші, використовуючи при цьому нетворкінг, а саме мережу доброзичливців. Двоє чесних бізнесменів, які знайомляться на нетворкінг-івентах, здатні осягнути набагато більше. По-перше, завдяки ефекту синергії, а по-друге, використовуючи рекомендації щодо інших партнерів», – каже Антоні Тишка, організатор Львівського бізнес-товариства.

Як відомо, бізнес-товариства – це мережа клубів для підприємців, менеджерів та фрілансерів з різних галузей економіки. Щотижневі зустрічі дозволяють обмінюватись рекомендаціями та забезпечувати навчальну і маркетингову платформу для компаній.

Сьогодні Бізнес-товариства починають свою міжнародну діяльність, а саме у Львові постає перший міжнародний, не лише польський, відділ – Львівське бізнес-товариство. Цього року інформаційні зустрічі чергових представництв відбудуться також в Цюріху, Вільнюсі та Лондоні.

Перша безкоштовна інформаційна зустріч в Україні матиме місце 15 жовтня у Львові, на яку вже відкрито реєстрацію на сайті: www.biznestovarystva.com.ua.

На засіданні йтиметься про переваги, які має нетворкінг, яким чином можна налагоджувати зв’язки та створювати мережу контактів для розвитку компанії, а також що саме можна зробити у напрямку створення бізнес-групи у Львові та інших містах України.  Усі запрошені підприємці отримають інформацію про бізнес-товариства, їхню роботу та пріоритети, а також зможуть брати участь в дискусії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *