ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові учасник ДТП намагався дати хабар патрульному

Юлія Шпак

|

У Львові один з учасників ДТП, яка сталася на вулиці Яцкова, намагався дати хабар патрульним. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася на вулиці Яцкова, один з учасників події спробував домовитися з інспекторами про уникнення відповідальності. Коли патрульні 2 батальйону складали адміністративні матеріали, виявилося, що водій автомобіля Ford повинен був пройти обов’язковий технічний контроль, а патрульні встановили,  що його вже в цьому році притягали за це порушення. В такому разі в порушника виходила повторність протягом року за цією статтею.

Таке порушення розглядає суд і санкція статті – позбавлення права керування транспортними засобами від 3 до 6 місяців або адміністративний арешт на строк від 5 до 10 діб. Коли чоловік це почув, то вирішив домовитися з патрульними та поклав під сидіння у службовому автомобілі поліції 500 гривень.

Патрульні миттєво вийшли з автомобіля та повідомили чоловіка, що вони викликають на місце слідчо-оперативну групу. Згодом слідчі, в присутності понятих вилучили грошові кошти. Інший учасник ДТП був настільки здивований тим, що він побачив, що вирішив написати письмову подяку інспекторам за проявлену професійність та характер працівника поліції України.

Відео: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *