ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на перегляд сучасного польського кіно «Під Високим Замком»

Андрій Котенський

|

Львів’ян запрошують на сьомий фестиваль фестиваль перегляду сучасного польського кіно «Під Високим Замком», що презентує найновіші досягнення польського кіномистецтва. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Цьогоріч глядачам рекомендують переглянути «Тиху ніч» режисера Пьотра Домалевского – стрічку нагороджену Золотим Левом на Кінофестивалі у Ґдині в 2017 році. Фільм є інтимною і багатосюжетною розповіддю про сім’ю, про юнацькі амбіції та трудову еміграцію, що є проблемою як у Польщі, так і в Україні.

«Птахи співають у Кіґалі» режисерки Йоанни Кос-Краузе здійнялися на ґдинському кінофестивалі високо – аж до Срібного Лева. Це вже зовсім інший фільм – це розповідь про травму, жалобу та здатність пробачити.

Публіка ґдинського кінофестивалю надзвичай вподобала собі фільм «Найкращий» режисера Лукаша Пальковского. Цей лауреат Нагороди Публіки на Кінофестивалі у Ґдині розповідає про видатну особистість – Єжи Ґурського, який не лише досягнув вершин спорту, але й піднявся з надзвичай тяжкого життєвого падіння.

До списку романтичних комедій цьогоріч потрапили «Листи до М. 3», «План Б», «Податок від кохання», «Готові на все. Екстермінатор», а також мозаїкова комедійна драма про страх та буденну скруту «Панічний напад» режисера Павела Масльони.

«Однак Перегляд – це не лише кіно – і про це знають усі наші постійні глядачі та шанувальники. За аналогією попередніх випусків у програмі 7-го Перегляду на Вас чекатимуть зустрічі зі спеціально запрошеними особистостями зі світу кінематографії, виставки, концерти та квести», – запрошують організатори.

Програма фестивалю (натисніть для збільшення) :

 

Як відомо кінопокази у Львові відбуватимуться у мережі кінотеатрів Кінопалац із 12 по 21 жовтня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *