ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні увімкнуть опалення у відділенні новонароджених міської дитячої клінічної лікарні

Юлія Шпак

|

Сьогодні збільшилась кількість звернень від закладів освіти з проханням про увімкнення опалення. Також сьогодні тепло увімкнуть для відділення новонароджених міської дитячої клінічної лікарні — щоб превентивно прогріти корпус. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Сьогодні в нас збільшилася кількість звернень від установ освіти щодо подачі тепла. Станом на вчора, ми подали тепло в один із дошкільних навчальних закладів за зверненням керівника установи. Сьогодні й інші установи звертаються в «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» для подачі тепла, де температурний режим погіршився. Також сьогодні ми подаємо тепло у відділення новонароджених дитячої лікарні на вул. Орлика», — зазначила директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна

Нагадаємо, у Львові на основі листів-звернень ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало подачу опалення до 4 бюджетних установ. Опалення отримує Львівська обласна клінічна лікарня, оранжерейно-тепличний комплекс ЛНУ ім. І. Франка, один садочок і обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих.

Зазначимо, уряд прийняв рішення про початок опалювального сезону з 15 жовтня, але місцева влада може оголосити про початок відповідно до погодних умов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *