ОСТАННІ НОВИНИ

Оксана Муха повторить у Львові концерти до 65-ліття Квітки Цісик

|

«KVITKA: на біс!». Співачка Оксана Муха повторить у Львові сольні концерти до 65-ліття легендарної Квітки Цісик. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Як відомо, цієї весни у рамках масштабного сольного проекту співачки Оксани Мухи «Дякую тобі, Квітко!», присвяченого 65-літтю легендарної американської співачки українського походження Квітки Цісик, по всій Західній Україні відбулося близько двох десятків концертів «KVITKA: ДВА КОЛЬОРИ». У рідному Львові Оксана дала аж три аншлагові виступи. Відтак, аби цю концертну програму почуло ще більше справжніх поціновувачів української пісні, Муха оголошує додаткові концерти «KVITKA: НА БІС!».

День і місце зустрічі – 14 листопада, Національний театр ім. М. Заньковецької. Початок концертів – о 17:30 та 20:00.

Як відомо Оксана Муха – володарка Гран-прі I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик. «Квітка Цісик повернулась до нас голосом Оксани Мухи», – так влучно висловилася народна артистка, Герой України Ніна Матвієнко про молоду співачку, яку назвали «другою Квіткою».

У програмі концертів «KVITKA: НА БІС!» – найкращі пісні із репертуару Квітки Цісик, які звучатимуть як в автентичних, так і в оригінальних аранжуваннях. Разом із Оксаною Мухою на сцені будуть симфонічний оркестр та рок-група. Спеціальний гість – скрипаль-віртуоз Олександр Божик. Готує Муха і кілька творчих сюрпризів!

Квитки можна придбати у касі Театру (тел.: (032) 235 – 55 – 83), а також онлайн:

Концерт о 17:30: на kasa.in.ua, або concert.ua.

Концерт о 20:00: на kasa.in.ua, або на concert.ua.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *