ОСТАННІ НОВИНИ

На дороги України повертають фото- і відеофіксацію порушень ПДР?

Андрій Котенський

|

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення щодо впровадження більш сучасних засобів для контролю швидкості та інших порушень правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Кабміну.

 

Зокрема мова про впровадження сучасної вимірювальної техніки контролю безпеки дорожнього руху, а саме засобів визначення просторово-часових координат транспортних засобів та засобів фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі.

«Контроль безпеки дорожнього руху до сьогодні міг здійснюватися виключно за допомогою засобів дистанційного вимірювання швидкості руху транспортних засобів, таких як TruCAM або Візир. Своїм рішенням Уряд розширив перелік типів технічних засобів, що можуть використовуватися для контролю безпеки дорожнього руху. Відтепер разом із використанням засобів дистанційного контролю швидкості транспортного засобу на дорозі дозволено використання засобів визначення його просторово-часових координат і засобів із функцією фото- і відеофіксації порушень правил дорожнього руху в автоматичному режимі», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *