ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні затримали двох чоловіків з наркотиками

Юлія Шпак

|

У Львові патрульні затримали двох чоловік, які мали при собі ймовірно наркотичні речовини. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора вночі, під час патрулювання на вулиці Джорджа Вашингтона, екіпаж поліції побачив чоловіка, який підозріло себе поводив та намагався не потрапити в поле зору інспекторів. Офіцери вирішили до нього підійти та перевірити, чи причетний він до правопорушень.

Під час спілкування з патрульними особа нервувалася. Його попросили пред’явити документи та показати, що він має при собі. 20-річний мешканець Львова витягнув з кишені пластмасовий контейнер, в якому знаходилася речовина рослинного походження.  На місце події викликали слідчо-оперативну групу та експерта для проведення процесуальних дій.

Також сьогодні вночі на вулиці Хуторівка, патрульні виявили чоловіка з велосипедом, який різко змінив напрямок свого руху, коли побачив автомобіль поліції. Його наздогнали та попросили пояснити, що він робить так пізно на вулиці. Особа нервувалася та плуталася в поясненнях. Його встановили в базі даних та попросили показати, що він має при собі.

30-річний мешканець Львова витягнув з кишені паперовий згорток, в якому була порошкоподібна речовина білого кольору. Відповісти, що це – чоловік відмовився. На місце викликали слідчих Сихівського відділу поліції. Також правоохоронці будуть встановлювати чи належить даний велосипед особі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *