ОСТАННІ НОВИНИ

Львівське сміття прийматиме Хмельниччина

Андрій Котенський

|

Львівська обласна державна адміністрація підписала Меморандум про співпрацю з Староконстянтинівською міською радою Хмельницької області щодо захоронення твердих побутових відходів, які утворюються у місті Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

«Вже майже два роки координуємо вивезення сміття із міста Львова… Ми проводили неодноразово переговори зі Староконстянтинівським міським головою і ми вдячні, що місто пішло нам на зустріч і на сьогодні є підписаним Меморандум про співпрацю. Це дає нам можливість вивозити значний обсяг ТПВ в Староконстянтинів Хмельницької області і забезпечувати наші завдання, щоб місто Львів було чисте від сміття», – зазначив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук.

Меморандум про співпрацю діятиме до червня 2019 року.

«Сьогодні було підписано Меморандум між містом Староконстянтинів і Львівською обласною державною адміністрацією… Це дасть можливість допомогти Львівщині і разом з тим наша співпраця принесе і для Львівщини…», – додав мер міста Староконстянтинів Микола Мельничук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *