ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі у Львові затримали групу розбійників

Олександр Косик

|

Цієї ночі львівські патрульні виявили групу осіб, які ймовірно вчинили розбій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Сьогодні опівночі, 2 жовтня, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Мечникова, на Марсовому полі, група невідомих осіб побила заявника та забрала мобільний телефон Iphone 7, паспорт та навушники. Всі екіпажі патрульної поліції отримали опис зловмисників та почали пошуки.

Офіцери 3 батальйону, під час патрулювання на вулиці Пасічній, побачили групу чоловіків, які стояли на автозаправці та підозріло себе поводили. Патрульні направилися до них, щоб перевірити документи. Під час спілкування з інспекторами, чоловіки нервувалися та намагалися покинути місце. В ході поверхневої перевірки, в одного з них, патрульний виявив мобільний телефон та паспорт потерпілого. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці дізналися, що чоловіки приїхали сюди на автомобілі Audi. Згодом в даному транспортному засобі виявили і навушники, які можуть належати заявнику.

18-річний потерпілий, якого госпіталізувала швидка, написав заяву про вчинений злочин.

Автомобіль чоловіків евакуювали на арештмайданчик. 20-, 21-, 22-, 27-річного затриманих доставили до відділу поліції для встановлення всіх обставин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *