ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали організаторів незаконного видобутку піску

Олександр Косик

|

На Львівщині правоохоронці повідомили про підозру організаторам незаконного видобутку корисних копалин на території орнітологічного заказника місцевого значення. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Встановлено, що заступник керівника одного з підприємств Яворівського району та його підлеглий, не маючи жодних дозвільних документів, організували схему незаконного видобутку піску.

Під час незаконного видобутку правоохоронці вилучили п’ять одиниць вантажної техніки та екскаватор. Суд наклав на вилучену спецтехніку арешт із забороною її використання.

Слідчим відділенням Яворівського відділення поліції заступнику керівника підприємства та його підлеглому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.252 КК України (умисне знищення або пошкодження територій, взятих під охорону держави, та об’єктів природно-заповідного фонду). Санкція статті передбачає покарання – штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років. Триває досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *