ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують на моновиставу «Про що мовчать чоловіки»

Омелян Шевчук

|

Львів’ян запрошують на Стендап-комедію «Про що мовчать чоловіки, або дикун Forever». Нашуміла моновистава за п’єсою одного з найуспішніших американських сімейних психологів Роба Беккера зазвучить українською мовою 12 жовтня о 19.00 у Першому академічному театрі. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

На глядачів вистави очікує відверта розмова про жінок і не тільки…

«Чого хоче жінка? Про що мовчать чоловіки? Відповіді на ці та інші запитання – спробує дати один із найталановитіших акторів сучасності Олексій Гнатковський під час інсценізації комедії у форматі стенд-апу «Про що мовчать чоловіки, або Дикун FOREVER», – йдеться у повідомленні.

Stand-Up комедія Роба Беккера, яка по праву стала володаркою премії Oliver Awards і впродовж 23 років захоплювала мільйонів глядачів у близько 50 країнах світу, не лише не втратила своєї актуальності й популярності, а й досі продовжує збирати фанів і цього разу в Україні.

Вибір жанру стенд-апу для представлення всієї “гостроти” проблеми та “безвихідності” ситуації – дуже символічний, адже головний і єдиний персонаж у ній – особа, яка намагається збалансувати шальку терезів між світом чоловіків і простором жінок, змалювавши конкретні життєві колізії саме такими, якими вони є, без прикрас.

Тонкий іскрометний гумор, майстерна гра актора, акцент на глибоких психологічних проблемах – це далеко неповний перелік того, на чому базується вистава.

Харизматичний мрійник Олексій Гнатковський знає, “Про що мовчать чоловіки”, і радо розповість про це львів’янам

«Основним завданням чоловіка є закохати в себе жінку”, – переконаний актор і додає, що, окрім душевного тепла, світла і натхнення, люди найбільше потребують любові. За словами Олексія Гнатковського саме любов є тією потужною силою, яка здатна перемогти все. Адже «Усе, що є у цьому світі, створене з любов’ю!», – резюмує він.

Придбати квитки можна тут: Concert

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *