ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Львівщини позбувся автомобіля через п’ять тисяч банок контрабандного паштету

Юлія Шпак

|

Вчора, 29 вересня, в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Угринів-Долгобичув» під час митного контролю транспортного засобу Mercedes-Benz Sprinter працівники митниці виявили факт незаконного переміщення майже п’яти тисяч банок паштету. Його намагався ввезти до України громадянин України, мешканець Львівщини. Про це Львівському порталу повідомили у пресс-службі ДФС у Львівській області.

 

Зазначається, що під час візуального огляду автомобіля у працівників митниці виникла підозра про можливе переміщення прихованих від митного контролю товарів. Було прийнято рішення про поглиблений огляд транспортного засобу в спеціально облаштованому місці.

«Оглядова група виявила 403 упаковки паштету по 12 шт. в кожній. Прихований від митного контролю товар містився за декоративною обшивкою салону автомобіля, під другим рядом сидінь та на поличці у кабіні водія», – йдеться у повідомленні.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України.

Товар, а також автомобіль «Мерседес-Бенц Спрінтер», вартість яких буде встановлено додатково, вилучено. Справу скерують до суду, який і визначить покарання.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *