ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні – Всеукраїнський день бібліотек

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 30 вересня, бібліотеки Львівщини відзначають професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Цьогоріч для всіх працівників бібліотек низку заходів. Відтак,  2 жовтня у м. Львові одночасно у двох локаціях вперше  відбудуться  святкові заходи з нагоди  Всеукраїнського дня бібліотек.

У приміщенні Львівської національної філармонії (вул. Чайковського,7) – 

о 13:00 год для бібліотекарів Львівщини влаштують святковий концерт за участі театру-кабаре «Не журись», зокрема: українського співака, композитора Віктора Морозова, поетів-піснярів Богдана Стельмаха, Юрія Винничука та інших  відомих митців. Глядачі зможуть отримати багато позитивних емоцій від перегляду святкового концерту.

У Кінотеатрі «Планета Кіно» у ТРЦ «Форум – Львів»  (вул. Під Дубом, 7Б)

о 13:40 год департаментом спеціально організовав показ фільму «Таємний щоденник Симона Петлюри» режисера Олеся Янчука. Це – наша історія, яка тривалий час була спаплюжена і подавалася в неправдивій формі. Бібліотечні працівники переглянувши фільм, який руйнує радянський міф про Симона Петлюру, по-новому осмислять історію та роль непересічної особистості у створенні української державності.

Зазначимо, що у святкуванні візьмуть участь понад 830 бібліотекарів Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *