ОСТАННІ НОВИНИ

Офіс зв’язку НАТО в Україні провів семінар у Львові

Омелян Шевчук

|

У Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Офіс зв’язку НАТО в Україні провів семінар у рамках Ініціативи НАТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

Головною метою семінару є підвищення обізнаності науково-педагогічних працівників та курсантів вищих військових навчальних закладів у сфері розбудови цілісності, виховання доброчесності та боротьби з корупцією.

Програма заходу включає презентаційні лекції з можливістю подальшого обговорення та запитань з аудиторії. Зокрема, на розгляд учасників винесено наступні теми: «Питання гендерної рівності у світлі виховання доброчесності: важливість гендерного питання у сфері належного врядування», «Цілісність, прозорість та відповідальна звітність в управлінні персоналом», «Роль внутрішньго аудиту в управлінні інституцій державного сектору» та «Будування цілісності та виховання доброчесності в операціях з підтримання миру».

На думку організаторів семінару, здійснення таких заходів надасть можливість включити обговорені питання до навчально-виховного процесу у вищих військових навчальних закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *