ОСТАННІ НОВИНИ

У області запустили сайт Lviv Region Industry Hub, де зібрали пропозиції для можливих інвестицій

Соломія Головіна

|

У Львівській ОДА сьогодні, 27 вересня, презентували сайт Lviv Region Industry Hub. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

 

Зазначимо, що Львівський промисловий хаб покликаний скоординувати і підвищити взаємодію між промисловістю, закладами професійно-технічної освіти і науковими установами. В межах цього хабу будуть створені промислові кластери, відбуватиметься об’єднання промислових підприємств, переформатування підходів до професійно-технічної освіти у відповідних закладах на засадах дуальної освіти.

Як зауважив директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів, презентований веб-портал дасть можливість посилити співпрацю і взаємодію між промисловими підприємствами.

Зокрема, у розділі «Промислова кооперація» на сайті можна буде більше дізнатися про те, що виробляє те чи інше підприємство.

«Дуже часто стикаємося з тим, що одне промислове підприємство виготовляє  якусь продукцію чи надає певний вид послуг, а інше має на це запит. Але, не маючи можливості скоординувати, скомунікувати один з одним, дуже часто та чи інша продукція закуповується в інших  регіонах чи експортується з-за кордону… Розділ «Промислова кооперація» дасть можливість промисловим підприємствам поінформувати інших суб’єктів ринку про те, яку продукцію вони випускають», – розповів Роман Филипів.

У розділі «Інвестиційна платформа» потенційні інвестори зможуть отримати інформацію про об’єкти незавершеного будівництва, готові майнові комплекси, земельні ділянки.

«Суб’єкти господарювання, потенційні інвестори часто звертаються до нас з проханням надати перелік земельних ділянок, о’єктів незавершеного будівництва, інвестиційних об’єктів, щоби  розглянути і проаналізувати можливість розміщення виробництва у області. Якраз тут будуть вказані всі об’єкти незавершеного будівництва, інвестиційні об’єкти, тобто готові майнові комплекси, земельні ділянки «грінфілд», де будь-хто може розглянути такі пропозиції. Зрештою, будь-хто  матиме можливість додати об’єкт, заповнивши відповідну форму», – пояснив Роман Филипів

Додамо, що загалом у Львівській області є близько тисячі основних промислових підприємств.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *