ОСТАННІ НОВИНИ

Раніше неодноразово судимий грабіжник попався на розбійному нападі

Олександр Косик

|

Вчора, 26 вересня, до суду скеровано обвинувальний акт стосовно раніше неодноразово судимого за грабежі 22-річного львів’янина, проте цього раку за розбій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Молодику інкримінували вчинення нападу з метою заволодіння чужим майном, поєднаного із насильством, небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбою), тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.187 КК України.

Інцидент стався цьогоріч, 19 вересня, близько 5 год ранку неподалік житлових будинків на проспекті Чорновола у Львові. Встановлено, що з метою протиправного збагачення зловмисник підійшов ззаду до 57-річного чоловіка та напав на нього. Лиходій схопив жертву обома руками за шию, душив та завдавав численних ударів у голову. Внаслідок цього потерпілий втратив свідомість.

Скориставшись цим, крадій заволодів барсеткою, мобільним телефоном, ключами від квартири, особистими документами, банківськими картками, 2 тисячі гривень та утік.

Під час досудового розслідування до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років.

На даний час справа перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *