ОСТАННІ НОВИНИ

На Городоцькій двоє зловмисників напали на перехожу та пограбували її

Юлія Шпак

|

Вчора львівській патрульні «по гарячих слідах» виявили ймовірних зловмисників, які причетні до двох пограбувань. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Так, близько 11 години, патрульних викликали на вулицю Городоцьку, де за словами заявниці, двоє невідомих напали на неї та відібрали сумку. Знайома потерпілої стала очевидцем події та описала інспекторам нападників. Також патрульні дізналися напрямок їхнього руху і вже скоро виявили осіб, які, ймовірно, можуть бути причетними до злочину.  Їх зупинили та встановили в базі даних. Потерпіла підтвердила, що саме ці чоловіки напали на неї. На місце викликали слідчих.

Окрім цього, вчора, близько 13 години, патрульні отримали виклик «крадіжка». У заявниці пропав гаманець з грошовими коштами. Інспектори дізналися від потерпілої, що у гаманці було 400 доларів та 200 гривень, також вона описала ймовірного зловмисника.

Патрульні виявили чоловіка, який підходив під орієнтування та попросили його показати, що він має при собі. Нехотячи, чоловік витягнув з кишені 300 доларів. На запитання офіцерів чітко відповісти не міг. На місце події викликали слідчих Залізничного відділу поліції, яким передали 42-річного громадянина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *