ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські патрульні провели дітям навчання-тренінг з дотримання правил дорожнього руху

Аліна Шваєнко

|

Львівські патрульні провели для дітей навчання-тренінг щодо безпеки та дотримання правил дорожнього руху. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора, для дітей Львівської області відбувся навчання-тренінг щодо безпеки та дотримання правил дорожнього руху у межах інформаційної кампанії «Безпечні дороги». Проект покликаний зменшити травматизм на дорогах та підвищити безпеку під час дорожнього руху.

Дітей поділили на групи та навчали домедичній допомозі, особистій безпеці, а також правилам дорожнього руху. Після тренінгу, діти переглянули виставу Львівського обласного театру ляльок та отримали подарунки: книжки, світловідбивні браслети та брелки.

«Дуже важливо постійно нагадувати дітям, що треба дотримуватися правил дорожнього руху. Адже дуже часто причини ДТП – це порушення правил. З приходом осені варто пам’ятати про світловідбивні елементи на одязі, взутті та рюкзаках. Діти мають знати правила та бути обережними», – розповіла старший інспектор відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Львівській області Богданна Лефменко.

Фото: Патрульна поліція у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *