ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники виявили 370 кг шкіри в рулонах, які намагалися провезти рейсовим автобусом

Дарина Смеречанська

|

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили декілька випадків переміщення контрабанди в пунктах пропуску через державний кордон. Зокрема, були спроби незаконно провезти цигарки, смартфони Apple, светри, шкіру в рулонах. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

 

В пункті пропуску «Шегині» службовий собака прикордонників, спеціально натренований на пошук тютюнових виробів, у мікроавтобусі іноземної реєстрації знайшов цигарки, сховані серед особистих речей у спальному мішку. Всього в такий спосіб 40-річний мешканець Чернівецької області спробував перевезти майже тисячу пачок цигарок. Також у цьому пункті пропуску під час прикордонно-митного огляду рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну було виявлено 20 упаковок (330 штук) светрів.

 

В пункті пропуску «Краківець» під час спільного прикордонно-митного поглибленого огляду рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну, правоохоронці виявили 370 кг шкіри в рулонах. Згодом чергову контрабанду було знайдено вже у легковому автомобілі. В автівці нашого співвітчизника, який повертався в Україну, прикордонники знайшли 7 смартфонів марки Apple.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *