ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині засудили трьох горе-грабіжників

Юлія Шпак

|

На Львівщині до трьох років тюрми засудили грабіжників. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

У відомстві повідомляють, що Радехівська місцева прокуратура у вересні цього року довела провину трьох місцевих жителів, серед яких двоє неповнолітніх, які вчинили незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна – кримінальне правопорушення, передбачене ч.3 ст.15-ч.3 ст.185 КК України.

«Зловмисники намагались потрапити у приміщення адміністративної будівлі дорожньо-ремонтного пункту №2 Бродівського дорожньо-експлуатаційної дільниці та викрасти товарно-матеріальні цінності загальною вартістю майже 10 тис грн. Для цього, вказані особи у вечірній час доби пошкодили вхідні двері приміщення та проникли усередину», – йдеться у повідомленні.

Проте довести злочинний намір до завершення лиходіям завадили поліцейські, які затримали їх «на гарячому» (без 208 КПК)

Відтак, Буський районний суд Львівської області підтримав  позицію прокурора та призначив кожному фігуранту покарання у вигляді 3 років позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік.

Зазначимо, що під час розслідування та судового розгляду правопорушники співпрацювали зі слідством та повністю визнали свою вину.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *