ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців презентували книги видавництва Академії сухопутних військ

Омелян Шевчук

|

Видавництво Національної академії сухопутних військ взяло участь у 25-ому Міжнародному книжковому «Форумі видавців у Львові». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі НАСВ.

 

Як і завжди, навчальний заклад представив гостям Форуму книжкову продукцію різноманітного спрямування, але у переважній більшості — навчальну та навчально-методичну літературу. Окрім цього, відвідувачів експозиції цікавили книги про історію українського війська та Академії, зокрема й презентована минулого року книга документальних свідчень «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим», а також її періодичне видання — журнал «Офіцер України».

За словами начальника видавництва Національної академії сухопутних військ Галини Озерової, таке зацікавлення відвідувачів вона бачить постійно.

«Найбільшим попитом, і це природньо, користувалися навчальні видання, які зараз дуже необхідні не лише для навчання курсантів, але й воїнам у зоні проведення ООС. Тому нерідко підходили військовослужбовці, а також волонтери, які потім передають наші видання як своїм колегам і побратимам, так і навіть пораненим бійцям у госпіталь. Також приємно констатувати, що люди пам’ятають і презентоване минулого Форуму видання — «Світла пам’ять Героям полеглим, честь і слава Героям живим», над яким творчий колектив працював практично від початку війни. Їм приємно побачити фото та прочитати про своїх захисників, особливо, якщо ти колись вчився з ними у школі чи служив у частині», — розповідає вона.

Варто зазначити, що видавництво вишу щорічно випускає до шести десятків видань. Це навчальна, навчально-методична та наукова література. Ці книжки не залежуються на полицях бібліотеки навчального закладу. Чимало з них використовують і для навчання майбутніх офіцерів в інших військово-навчальних закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *