ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу Львів-Тернопіль відремонтували

Олександр Косик

|

Львів і Тернопіль з’єднані новою, побудованою за сучасними стандартами дорогою, яка не тільки єднає два обласні центри, а й входить до міжнародного коридору Go Highway, що єднатиме порти Чорного моря із західним кордоном з Євросоюзом. Такі дороги за 5 років єднатимуть всі обласні центри України – в межах урядової стратегії розвитку дорожнього господарства. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Зазначимо, що на території Львівської області вказана автомобільна дорога пролягає через 11 населених пунктів: Підгірне, Куровичі, Підгайчики, Шопки, Якторів, Новосілки, Вільшаниця, Червоне, Ясенівці, Зарваниця, Плугів.

«Ми нарешті з‘єднали Львів і Тернопіль між собою прекрасною дорогою. Наступне завдання – з’єднати Львів-Тернопіль з Чорним морем, але також ми з’єднуємо чорне море України з Західним кордоном і з Європейським Союзом. Ми продовжуватимемо роботи і в наступному році для того, щоб усе завершити і зайти аж до Миколаєва та Херсону і будемо рухатися у цьому напрямку. Також ця дорога стала частиною реалізації нашої стратегії – за 5 років ми об’єднаємо всі обласні центри України, які будуть з’єднані якісними дорогами. Українці мають право їздити по хороших дорогах і будуть це робити. Дякую головам Тернопільської і Львівської обласних державних адміністрацій за якісно організовані та виконані ремонтні роботи», – наголосив Володимир Гройсман, який сьогодні, 24 вересня, ознайомився зі станом завершення поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування державного значення М-09 Рава-Руська-Львів-Тернопіль.

Зазначимо, що упродовж 2016-2017 років підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль-Південь» на протяжності 72,4 км виконала роботи з влаштування основи (ЩПС, укріпленої цементом – 18см), влаштування вирівнюю чого шару покриття (крупнозернистий асфальтобетон – 10см), верхнього шару покриття (ЩМА-20 – 5см).

Цьогоріч необхідно встановити бар’єрне огородження, влаштування тротуарів, нанесення дорожньої розмітки, встановлення дорожніх знаків, влаштування з’їздів, посадкових майданчиків зупинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *