ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі минула без втрат

Юлія Шпак

|

Внаслідок бойових дій втрат протягом минулої доби серед українських військових немає. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Протягом минулої доби зафіксовано 6 ворожих прицільних обстрілів. При цьому усі ці обстріли ворог вів лише по наших мужніх оборонцях Кримського. Російсько-окупаційні війська застосовували в бік оборонних позицій Об’єднаних сил поблизу цього населеного пункту гранатомети різних типів, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Захисники Кримського декілька разів ефективно придушували ворожу активність, застосовуючи у відповідь штатне піхотне озброєння та не порушуючи Мінських домовленостей.

Зазначимо, що після 20:50, російські окупанти випустили по наших оборонцях Кримського 12 мін калібру 120 мм, що заборонений до застосування Мінськими угодами. Ворожий обстріл вівся з боку окупованого смт Слов’яносербськ.

Попри усі намагання російсько-окупаційних військ «розхитати» нашу оборону поблизу Кримського, Українські військовослужбовці впевнено дають адекватну відповідь окупантам та готові до будь-якого розвитку подій на лінії фронту.

Донецький напрямок

Російсько-окупаційні війська також не покидають спроб «прощупати» наших захисників на різних ділянках. Тут зафіксовано 16 прицільних ворожих обстрілів в бік оборонних позицій Об’єднаних сил.

Ворог вів непоодинокі обстріли з великокаліберних кулеметів та гранатометів поблизу н.п. Чермалик, Водяне, Гнутове, Новотроїцьке. Також тричі під ворожим вогнем перебували захисники Лебединського та Мар’їнки, чотири рази – оборонці Широкиного.

Окрім цього, військовослужбовці зі складу Об’єднаних сил зафіксували розриви декількох ворожих мін калібру 82 мм поблизу Лебединського та Широкиного, що на приморській ділянці нашої оборони. Ворог вів мінометні обстріли з боку окупованого села Саханка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *