ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові побільшає евакуаторів та спецтехніки із прибирання

Андрій Котенський

|

Місто закупить 25 одиниць спецтехніки для прибирання та сотири евакуатори для Муніципальної варти на умовах фінансового лізингу. Відповідне рішення підтримав 41 депутат міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Згідно рішення, міська рада надала дозвіл на закупівлю спеціальної техніки у кількості 25 одиниць для механізованого прибирання для ЛКП «Шляхово-ремонтне підприємство Шевченківського району», а також на закупівлю евакуаторів у кількості до 4 одиниць, на умовах фінансового лізингу для ЛКП «Муніципальна варта».

Голова комісії фінансів та планування бюджету Вікторія Довжик запропонувала включити в цю ухвалу також пункт про купівлю автобуса для спортсменів і кошти для ЛКП «Ратуша-Сервіс» для здійснення цієї купівлі.

«В ШРП є стара техніка. Ми плануємо закупити МАЗи і порохотяги, щоб навесні пилюку збирати швидко та оперативно, також плануємо купити тракторці, щоб взимку посипати піскосуміш. Треба купувати техніку для ШРП. МАЗи будуть мати можливість розсипати реагенти. Ми говорили про пілотний проект в Галицькому районі. Вартість реагентів — 22 млн грн, які треба виділити», — повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури міста Ірина Маруняк.

Як зазначено в ухвалі, пропонований термін договору фінансового лізингу — 36 місяців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *