ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Чорновола 22-річний львів’янин побив та пограбував перехожого

Юлія Шпак

|

У Львові на проспекті Чорновола зловмисник напав на перехожого, побив його та заволодів сумкою з грошима та документами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівські області.

 

Так, 19 вересня до правоохоронців за допомогою звернувся 57-річний чоловік, котрий повідомив, що близько п’ятої години ранку на проспекті Чорновола у Львові на нього ззаду напав зловмисник та побив його. За словами заявника, коли він втратив свідомість, нападник заволодів його сумочкою з грошима у сумі 2500 гривень та документами, після чого втік.

Як встановили правоохоронці до скоєння злочину причетний 22-річний львів’янин. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від чотирьох до семи років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння інших правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *