ОСТАННІ НОВИНИ

«Доброзичливець» порадив чоловіку зняти ланцюжок, щоб не провокувати грабіжників, а потім обікрав

Дарина Смеречанська

|

У Стрию зловмисник порадив чоловіку, як вберегтись від грабіжників, а потім обікрав його. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Так, у  Стрийський відділ поліції звернувся 23-річний мешканець району з заявою про крадіжку. Чоловік повідомив, що невідома особа викрала з його гаманця золотий ланцюжок та готівкові кошти в сумі 1400 гривень.

Працівники поліції встановили особу зловмисника – раніше судимого 23-річного жителя міста Стебник Дрогобицького району. В одному із розважальних закладів Стрия він зауважив на шиї майбутньої жертви золотий ланцюжок. Зловмисник завів з ним розмову, під час якої порадив зняти прикрасу, аби не спровокувати грабіжників. Заявник визнав зауваження слушним і сховав ланцюжок у портмоне. А невдовзі «доброзичливець», скориставшись нагодою, викрав з його гаманця і ювелірний виріб, і гроші.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, – позбавлення волі до п’яти років. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *