ОСТАННІ НОВИНИ

Частина львів’ян сьогодні добиралася на роботу велосипедом

Омелян Шевчук

|

В межах Європейського тижня мобільності сьогодні у Львові відбулась осіння акція «Велосипедом на роботу». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

Акція відбулась у форматі велосніданку. Чимало львів’ян приїхало на велосипеді на сніданок на пл. Ринок до фонтану Нептуна з 8.00 до 9.00 год. На учасників чекало багато приємних сюрпризів, серед яких — запашна кава та конкурси.

Під час сніданку була можливість виграти приємні призи у таких номінаціях: краща корпоративна команда, кращий бізнес-лук. І окрема номінація — «за креатив».

Нагадаємо, щоб заохотити впроваджувати та пропагувати сталий («зелений») транспорт, а людей — спробувати альтернативи приватним автомобілям, у Львові з 16 до 22 вересня триває щорічний Європейський тиждень мобільності.

Закінчиться тиждень європейської мобільності 21−22 вересня на площі Митній. Там для львів’ян організують різноманітні активності. Зокрема, фестиваль вуличної їжі, виставка альтернативного транспорту, різноманітні тренінги, фільми про мобільність тощо.

Кульмінацією ЄТМ є День без автомобіля, під час якого міста-учасники виділяють одну або декілька зон виключно для пішоходів, велосипедистів і громадського транспорту. У 2017 році 1352 міста відзначили День без авто. Його запланували на 22 вересня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *