ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові стартує 25-й Book Forum. Для кого вхід є безкоштовним?

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 19 вересня, у Львові розпочинається ювілейний 25-й Book Forum. Триватиме він аж до неділі, 23 вересня. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Офіційне відкриття Book Forum відбудеться сьогодні ввечері у Львівській опері.

Загалом упродовж 5 днів гості Book Forum зможуть відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами та придбати книги. Події форуму проходитимуть не лише у Палаці Мистецтв, а й у 50-ти локаціях міста.

Фокусною темою цьогорічного Book Forum стане «Ринок свободи». Також у програмі найвідомішої книжкової події – Міжнародний літературний фестиваль, який відвідають автори з 25 країн, Міжнародний бібліофорум, благодійна акція для людей похилого віку «Третій вік: задоволення від читання», книжковий ярмарок і церемонія нагородження видавців найкращих книжок «BFL Best Book Award».

Зазначимо, шо для дітей віком до 16 років вхід на форум є безкоштовним. Безоплатно потрапити на подію зможуть також пенсіонери, особи з інвалідністю I-II груп, військовослужбовці строкової служби, учасники ООС. Згадані категорії осіб повинні мати при собі спеціальне посвідчення.

Із детальною програмою форуму можна ознайомитися тут.

Нагадаємо, що сьогодні на відкриття ювілейного Book Forum приїде Петро Порошенко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *