Львівські митники затримали контрабанду брендового одягу

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 19 вересня, у Шегинях прикордонники зупинили рейсовий автобус «Київ – Щецін», в якому виявили 20 ящиків контрабандного одягу. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

У рейсовому автобусі, який прибув із Польщі, їхали 40 пасажирів. Прикордонники вирішили провести поглиблений огляд транспортного засобу і виявили 20 ящиків брендового одягу.

«У багажному відділенні було виявлено 20 ящиків, обгорнутих в чорну поліетиленову плівку. Після відкриття виявилось, що там знаходиться «стоковий» одяг відомих торговельних марок «Mango», «Zara»: костюми, светри, футболки, сорочки, джинси з етикетками, без ознак використання. Загалом було 1083 одиниці одягу», – йдеться у повідомленні.

Як тільки прикордонники виявили таку знахідку, водій рейсового автобуса заявив, що одяг належить йому. Однак він не вказував у митній декларації про наявність у нього будь-яких товарів.

За цим фактом працівники митниці склали протокол про порушення митних правил, а весь одяг вилучили. Матеріали справи передадуть до суду, який і буде приймати рішення щодо притягнення вказаної особи до відповідальності.

Фото: ДФС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *