ОСТАННІ НОВИНИ

Отруєння на весіллі у сколівському кафе: кількість постраждалих зросла до 12

|

Кількість постраждалих, які отруїлись на весіллі у кафе на Сколівщині, зросла до 12 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА.

 

Зазначається що що до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф поступило повідомлення про госпіталізацію до інфекційного відділення Сколівської ЦРЛ пацієнтів із симтомами гострої кишкової інфекції 16 вересня 2018 року. Всі вони 15 вересня 2018 року святкували весілля в кафе «На гірці» м.Сколе. В їжу вживали різноманітні салати, м’ясо, рибу, десерти, кавун.

«Станом на 15 год. 17 вересня всього було госпіталізовано 12 осіб, в тому числі 1 дитина 16 років. З них 11 осіб (1 дитина) перебувають на лікуванні в інфекційному відділенні Сколівської ЦРЛ і 1 особа – Ново-Роздольській МЛ.  Стан пацієнтів середньої важкості», – йдеться у повідомленні.

Кількість осіб, що були на весіллі уточнюється. Пацієнтам проводиться повний комплекс лікувально-діагностичних міроприємств, відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *