ОСТАННІ НОВИНИ

На трасі Львів–Рава-Руська легковик вилетів на зустрічну туристичному автобусу

Андрій Котенський

|

На Жовківщині внаслідок зіткнення легковика з туристичним автобусом одна особа загинула, а ще вісім травмовано. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

 

За даними відомства, дорожньо-транспортна пригода трапилася 16 вересня о 23.55 на автодорозі Львів – Рава-Руська поблизу села Лужки.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 22-річний мешканець Жовківського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автобусом «Неоплан», який рухався за маршрутом Чернівці – Гдиня під керуванням 21-річного жителя Івано-Франківщини. Пасажирський автобус внаслідок зіткнення перекинувся на ліву сторону. В салоні перебувало 2 водія та 51 пасажир.

Від отриманих травм водій легковика помер на місці події.

З тілесними ушкодження до лікарні доставили восьмеро пасажирів автобуса, мешканців Івано-Франківської, Львівської, Закарпатської, Чернігівської та Донецької областей віком 22-47 років. Після надання медичної допомоги одного з них відпустили, інших – госпіталізовано.

Наразі встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *