ОСТАННІ НОВИНИ

Із початку вересня на Львівщині ліквідували чотири нелегальні АЗС

Олена Карп'юк

|

Трохи більше, ніж за два тижні на території області виявили чотири незаконні автозаправки. Станом на сьогодні, 17 вересня, їхня діяльність припинена. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС Львівщини.

 

Із початку вересня працівники ДФС виявили такі незаконні автозаправки: дві – у Залізничному районі Львова, по одному автозаправному комплексу – в Шегинях та в Червонограді.

Серед нелегальних автозаправних комплексів були три дизельні та один газовий. За результатами проведення заходів описано та вилучено обладнання для загальною вартістю орієнтовно 850 тисяч гривень, 90 тонн дизельного палива та 10 тонн скрапленого газу. Загальна вартість пального становить 2,9 мільйона гривень.

На правопорушників складено протоколи про адміністративні правопорушення відповідно до ч.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення («Порушення порядку провадження господарської діяльності»), а матеріали скерували до суду для розгляду.

Зазначимо, наприкінці липня у ДФС заявляли, що нарахували в області 48 нелегальних АЗС. Водночас 80% із них продовжують працювати.

Як повідомляв Львівський портал" href="https://portal.lviv.ua/">Львівський портал, тільки у Львові нещодавно виявлили 20 пунктів АЗС і АГНС, які займаються незаконною торгівлею паливно-мастильними матеріалами та зрідженим природним газом.

Фото: ДФС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *