ОСТАННІ НОВИНИ

В УКУ презентували інтерактивний Мобільний освітній центр

Омелян Шевчук

|

На території Українського Католицького університету презентували Мобільний освітній центр. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Діяльність інтерактивного осередку буде спрямована на популяризацію інновацій в роботі з молоддю у сфері неформальної освіти.

Відтак кожен відвідувач за допомогою інтерактивних інструментів представлених у центрі має змогу дізнатися про міжнародну співпрацю молоді в межах програм Erasmus+, eTwinning та Українсько-Польської Ради обміну молоддю. Окрім цього, спробувати віртуальну реальність та інші інтерактивні технології, зустрітись з експертами та консультантами міжнародних програм.

Мобільний освітній центр працюватиме на території УКУ за адресою м. Львів, вул. Стрийська, 29 до 14:30 год 16 вересня.

Додамо, що Мобільний освітній центр – ініціатива Фонду розвитку системи освіти Республіка Польща в межах співпраці між Польщею та Україною і освітніх програм Європейського Союзу. Навчально-тренувальний трейлер прибув із Польщі з метою активізації співробітництва української та польської молоді і розбудови дружніх взаємин, в тому числі міжнародних обмінів цих країн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *