ОСТАННІ НОВИНИ

У Чернівцях молодий чоловік загинув під колесами автомобіля поліції

Омелян Шевчук

|

Сьогодні вночі, 16 вересня, автомобіль поліції збив насмерть молодого чоловіка у Чернівцях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Чернівецької області.

 

За даними від поліції, повідомлення про наїзд поліцейського автомобіля на пішохода по вулиці Руській надійшло близько другої години ночі.

«На місці ДТП встановлено, що за кермом службового автомобіля «Mitsubishi Outlander» перебував 25-річний лейтенант поліції. На момент автопригоди екіпаж здійснював патрулювання вулиці Руської. Рухаючись з увімкненим проблисковим маячком синього кольору, поліцейський допустив наїзд на 28-річного жителя Герцаївського району, котрий раптово вибіг на проїжджу частину дороги. Внаслідок отриманих травм пішохід загинув на місці автопригоди – йдеться у повідомленні поліції.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди Прокуратура Чернівецької області проводить перевірку.

Водночас, деякі очевидці стверджували, що наїзд на людину стався на пішохідному переході, а поліцейські втекли із місця події прихопивши відеореєстратор.

Разом з тим, заступник прокурора Чернівецької області Олег Пепелюк повідомив, що за попередніми результатами, зіткнення відбулося до пішохідного переходу, що підтверджується розлетом уламків.

Автомобіль поліції, відеореєстратор та інші речові докази вилучено. Патрульних поліцейських з місця події одразу проведено для судово-медичного освідування на предмет алкогольного та наркотичного сп’яніння за участі прокурора. За попередніми результатами такого стану не виявлено, всі тести негативні», – повідомив він.

Прокуратура закликає усіх, хто став очевидцем події, чи кому відомі будь-які обставини, повідомляти прокуратуру області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *