ОСТАННІ НОВИНИ

Затримали нападника на суддю, який веде справу про вбивства на Майдані

|

У Києві поліція затримала чоловіка, який наніс тілесні ушкодження судді, що веде справу про вбивства на Майдані. Про це Львівському порталу повідомили у відділ комунікації поліції Києва.

 

За даними правоохоронців, між чоловіками ввечері на вулиці Симиренка відбувся словесний конфлікт. У результаті охоронець автостоянки металевою палицею почав наносити удари потерпілому, після чого «швидка» госпіталізувала його у лікарню. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

«Близько 22:00 до столичної поліції надійшло повідомлення судді районного суду, якого побив наглядно знайомий чоловік. Після інциденту правопорушник втік. На місце події відразу прибули екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група Святошинського управління поліції, яка оглянула територію», – уточнили у поліції.

За словами заявника, він помітив, що біля автостоянки розклали вогнище. Коли вийшов на вулицю, то побачив, що охоронець парковки палив сміття. Суддя зробив чоловікові зауваження, а той схопив металеву палицю та почав наносити йому удари по руках та голові. Свідки конфлікту викликали потерпілому  «швидку», а зловмисник тим часом втік із місця події.

Працівники столичної поліції встановили особу підозрюваного та затримали його. Ним виявився 52-річний киянин. На даний час зловмисник надає пояснення слідчим Святошинського управління поліції.

Нападнику світить до семи років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *