ОСТАННІ НОВИНИ

Українським військовим підвищать зарплати

Омелян Шевчук

|

Президент України Петро Порошенко вів у дію рішення РНБО, щодо збільшення розміру грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, поліцейських не менше ніж на 30%. Про це йдеться на сайті глави держави, передає кореспондент Львівського порталу.

 

У проекті закону йдеться. Що у бюджеті на 2019 рік мають передбачити збільшення розміру грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу, поліцейських не менше ніж на 30 відсотків з урахуванням мінімального розміру грошового забезпечення:

«осіб рядового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій та поліцейських – у сумі не менше 9 000 гривень, військовослужбовців рядового складу за контрактом першого року служби – у сумі не менше 10 000 гривень», – йдеться у указі.

Також у проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» передбачено забезпечення національної безпеки і оборони України в обсязі не менше обсягу видатків, передбачених на 2018 рік.

Окрім того буде вжито заходів щодо забезпечення першочергового фінансування діяльності суб’єктів сектору безпеки і оборони України за такими пріоритетними напрямами як: розробки нового озброєння, закупівлі нових зразків, зокрема (ракетних систем і комплексів, у тому числі крилатих ракет), бронетанкової техніки, високоточних засобів ураження, посилення системи протиповітряної оборони держави та інше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *