ОСТАННІ НОВИНИ

«Нове обличчя кордону» шукає працівників для трьох пунктів пропуску на Львівщині

Омелян Шевчук

|

Проект «Нове обличчя кордону» шукає професійних, вмотивованих, та принципових осіб, які будуть ефективно виконувати функції держави на кордоні. Зокрема на Львівщині шукають нових працівників для пунктів пропуску у «Шегенях» «Рава-Руській» та «Краківці». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

 

В рамках проекту до різних підрозділів Державної прикордонної служби відібрано сотні найкращих представників як з цивільної молоді, так і з військовослужбовців. Вони вже заступили на службу та покращують рівень з охорони і безпеки державного кордону.

Загалом протягом цього року в рамках проекту пройдуть чотири основні хвилі відбору осіб у лави Держприкордонслужби. Поетапно вони стартували 1 лютого і подача анкет закінчиться всередині листопада.

Всього проект охопив 10 підрозділів, зокрема 4 з них у Львівській області, 2 – в Волинській, а інші в Києві, Харкові, Дніпрі та Одесі.

Нині, частина учасників, які пройшли основні етапи відбору, серед яких тестування та перевірка фізичної підготовки, продовжують опановувати прикордонну справу на базі Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота.

Кандидати з числа цивільної молоді підготовку проходять за навчальною програмою «Молодший інспектор прикордонної служби». Вони отримують основний об’єм базових знань та практичних навичок, які дадуть можливість застосувати їх під час виконання завдань з охорони державного кордону…

Частина кандидатів зараз проходить фізичні випробування і співбесіди, а у підрозділи «Пархоменкове», «Рава-Руська», «Краківець», «Харків-аеропорт» продовжується подача анкет бажаючими. У ці підрозділи анкети приймаються до 28 вересня.

Окрім того, 17 вересня, розпочнеться анкетування для проходження служби в оновлених підрозділах – «Шегені» Мостиського прикордонного загону та «Дніпро-аеропорт», а також буде відкрито відбір в «Римачі» і «Одеса-авіа».

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну та престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *