ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі не вщухають обстріли. Обійшлося без втрат

Омелян Шевчук

|

Упродовж минулої доби, 14 вересня, російські окупанти 25 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Двічі – із застосуванням озброєння, забороненого Мінськими домовленостями. Втрат серед наших військовослужбовців немає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

Противник вів прицільний вогонь із мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Станиця Луганська, Жовте, Кримське, Новотошківське, Луганське, Світлодарськ, Красногорівка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

З мінометів 82-го калібру ворог обстріляв позиції Об’єднаних сил надвечір на Маріупольському напрямку в районі населених пунктів Чермалик та Водяне.

Також по позиціях оборонців Чермалика окупанти відкривали вогонь з озброєння бойової машини піхоти.

Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби двох окупантів знищено, трьох поранено.

Від початку доби ворог із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 4 рази обстріляв позиції Об’єднаних сил поблизу Кримського, Гнутового та Водяного. По захисниках наших опорних пунктів на Маріупольському напрямку також противник тричі відкривав вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм. Втрат серед наших захисників немає.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *