ОСТАННІ НОВИНИ

У самбірській гімназії знайшли тіло охоронця, який помер через отримані в ДТП травми

Олександр Косик

|

Охоронець самбірської гімназії помер від травм отриманих внаслідок ДТП. Працівники поліції встановили особу водія мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», котрий вночі скоїв наїзд на велосипедиста, тіло якого без ознак життя виявили вранці. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

У Самбірський відділ поліції 13 вересня надійшло повідомлення про те, що о 7.30 у приміщенні Самбірської гімназії було виявлено без ознак життя тіло 48-річного місцевого мешканця, який був у гімназії охоронцем.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Відомості про подію були внесені у ЄРДР за ч.1 ст.115 ( умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час проведення судово-медичної експерти встановили, що причиною смерті чоловіка стала «масивна гостра крововтрата, множинні переломи ребер з пошкодженням легені, травма грудної клітки в комбінації з травмою живота та тазу». Окрім цього, на тілі були виявлені садна та рани, характерні для дорожньо-транспортної пригоди.

Кваліфікацію розпочатого кримінального провадження було змінено на ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) КК України.

В цей день у Самбірський відділ поліції і в місцеві медичні заклади не надходило повідомлень про ДТП або про потерпілих внаслідок аварії. Проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили, що 12 вересня близько 23.50 на автодорозі «Ужгород-Самбір-Львів» водій мікроавтобуса «Мерседес Спринтер», 43-річний мешканець Самбора, скоїв наїзд на велосипедиста – охоронця гімназії, тіло якого і було виявлене зранку.

Наразі триває досудове розслідування, призначені експертизи, автомобіль вилучено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *