ОСТАННІ НОВИНИ

На Громадський бюджет Львова вже подано 63 проекти

Омелян Шевчук

|

На Громадський бюджет Львова вже подано понад 63 проекти на загальну суму понад 50 млн грн. Прийом документів триває до 15 вересня включно. Однак, мешканців просять не подавати проекти в останній момент. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

«Вже подано 63 проекти на загальну суму понад 50 млн грн. Найбільшу активність очікуємо на останній день. В суботу, 15 вересня, це також можна зробити. Однак, просимо усіх охочих не зволікати», — розповів Орест Файфурка, начальник відділу громадського партнерства ЛМР.

Нагадаємо, сума Громадського бюджету міста становить 1% від бюджету розвитку міста. Відтак, сума, яка може бути виділена для реалізації проектів Громадського бюджету не може бути меншою 23,5 млн грн.

Завдяки Громадському бюджету прості львів’яни можуть втілювати свої проекти з розвитку міста за міський бюджет. Торік переможцями Громадського бюджету визнано 38 проектів: 4 великі та 34 малі проекти.

Нагадаємо, торік на Громадський бюджет подавалися такі проекти: мультифункційні спортивні майданчики, обладнання відеоспостереження для львівських шкіл, відкриті вуличні майданчики, простори для дошкільнят, громадські простори, скулхаб 93, найкраща операційна для найменших пацієнтів дитячої лікарні (автор проекту Наталка Ліпська), йога простір в Парку культури, благоустрій скверу на вулиці Рибниця, в центральній частині міста, студентський парк на вулиці Пекарській, територія спортвідпочинку, модернізація роздягалок, дитячий простір, створення скверу «Віри Надії Любові», бібліотека-трансформер у школі № 99, сучасне футбольне поле із штучним покриттям.

Проекти можна подавати двома способами — відвідавши один з Центрів надання адміністративних послуг м. Львова та онлайн, безпосередньо на сайті Громадського бюджету з допомогою електронної системи ідентифікації BankID.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *