ОСТАННІ НОВИНИ

На проспекті Червоної Калини патрульні впіймали п’яного водія: вміст алкоголю в крові перевищував норму у 20 разів

Юлія Шпак

|

У Львові на проспекті Червоної Калини патрульні зупинили нетверезого водія, в якого вміст алкоголю в крові перевищував норму у 20 разів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Вчора близько 15 години під час патрулювання на вулиці Червоної Калини, інспектори патрульної поліції виявили транспортний засіб Volkswagen Transporter, водій якого здійснив зупинку у забороненому місці.

Патрульні підійшли поспілкуватися з чоловіком. Той розповів, що щойно припаркувався та вже забирає автомобіль. Від водія патрульні відчули характерний запах алкоголю, окрім цього у нього було почервоніння обличчя та нечітка мова. Тому патрульні запропонували чоловіку пройти перевірку на приладі Drager. Водій погодився та пройшов перевірку у присутності двох свідків. Результат – 4.04 проміле, що більш ніж в 20 разів перевищує допустиму норму.

Також у багажному відділенні транспортного засобу інспектори виявили шприци та порошкоподібну речовину білого кольору. На місце події викликали слідчих та експерта. На 40-річного водія патрульні склали протокол за керування автомобілем в стані сп’яніння та передали його слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *