ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік, якому не вдалось втекти від патрульних, намагався знешкодити копів газовим балончиком

Олександр Косик

|

Під час затримання за підозрою у грабежі чоловік застосував до патрульних газовий балончик. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

 

Сьогодні, близько 5.00, патрульні отримали інформацію, що на вулиці Володимира Великого двоє невідомих в масках ходять по території школи, заглядають у вікна та хочуть потрапити всередину. Інспектори приїхали на місце та побачили вказаних чоловіків. Коли офіцери почали до них наближатися, особи почали втікати. На вимогу зупинитися чоловіки не реагували та побігли у різні сторони.

Патрульні проінформували в радіоефір напрямок руху осіб та описали одяг. Спецпідрозділ тактико-оперативного реагування (ТОР), який був неподалік, побачив одного з втікачів та зупинив його. Чоловік почав чинити активний опір та застосував в сторону правоохоронців газовий балончик. Його затримали та викликали слідчих.

Також, біля приміщення школи, патрульні виявили два велосипеди, які згодом доставили до Франківського відділу поліції, щоб встановити чи не викрадені вони. 28-річного мешканця Львова передали слідчим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *