ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали озброєних розбійників, які нападали і грабували людей

Олена Карп'юк

|

Сьогодні вранці, 11 вересня, до Жовківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Малехів двоє невідомих проникли до будинку місцевого 43-річного мешканця і, погрожуючи пістолетом, пограбували його. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті внутрішньої безпеки Нацполіції України.

 

Зловмисники викрали дві хутрові шуби, пристрій для відстрілу гумових куль «ПМ-РФ», золоті прикраси і 200 доларів. Прихопити нападники встигли і пляшку дорогого лікеру. Загалом розмір збитків, завданих господарю, становить 170 тисяч гривень.

«Невдовзі інформація про вторгнення непроханих гостей була отримана у черговій частині Мостиського відділення поліції Львівської області. Цього разу троє невідомих у масках зі зброєю ввірвалися до будинку 41-річної жительки міста Судова Вишня. Бандити нанесли жінці кілька ударів по голові і, погрожуючи пістолетом, заволоділи заощадженнями: 3000 та 4000 доларів. Також у потерпілої відібрали мобільний телефон та зняли з неї золоті сережки», – йдеться у повідомленні правоохоронців.

Невдовзі правоохоронці спіймали організовану групу зловмисників. До розбоїв причетні четверо мешканців Львівської області, віком 25-35 років, всі вже були судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. При огляді у них  виявили та вилучили зброю, електрошокер, рукавички та гроші.

Всіх їх затримано, найближчим часом їм оголосять підозру та оберуть запобіжний захід.

Фото: Нацполіція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *