ОСТАННІ НОВИНИ

Затримання п’яного за кермом водія Синютки: голова ЛОДА прокоментував ситуацію

Євгенія Карвацька

|

Патрульна поліція у Львівській області скерувала до суду матеріали стосовно затримання у нетверезому стані за кермом водія голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки. Про це сьогодні, 10 вересня, під час апаратної наради у Львівській ОДА повідомив Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Минулого тижня мого водія було затримано за керування автомобілем в нетверезому стані. Хоча це було це було у позаробочий час і на його приватному автомобілі,  але є дві речі, які ніколи не можна пробачити: хабарництво та водіння у нетверезому стані. Водій – це людина, яка найбільше часу проводить за кермом, і якій ти довіряєш свою безпеку. Я дотепер не можу зрозуміти, чому так сталося. Адже більше року часу ми пропрацювали разом і ніколи не було таких речей.  Ми домовились, що він буде шукати якусь іншу роботу. А чи правий він був, чи ні буде вирішувати суд. Патрульна поліція скерувала матеріали в суд і відповідно суд прийме рішення. 100% я не буду втручатися в цю справу», – зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, Львівський портал повідомляв, що водій голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, якого у середу затримали п’яним за кермом, написав заяву на звільнення. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *