ОСТАННІ НОВИНИ

Львів урочисто відзначив День танкіста та День розвідки України

Олександр Косик

|

З нагоди святкування професійного свята Дня танкіста та Дня розвідки України у військовій частині, А 0284 (80-та окрема десантно-штурмова бригада) відбулись урочисті заходи. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

В ході заходів присутні поклали квіти до Пам’ятника загиблим учасникам АТО на території частини. Водночас в.о. директора департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко вручив від громади міста подяки за особисту відвагу, безстрашність та невтомний захист свого народу, відданість бойовим побратимам і приклад для наслідування підростаючому поколінню та з нагоди Дня військової розвідки України і Дня танкіста, а також фінансову підтримку у розмірі 3 тис грн кожному:

Ігорю Славичу — лейтенанту, командиру танкової роти військової частини А0284

Владиславу Медведєву — лейтенанту, командиру З розвідувального взводу розвідувальної роти військової частини А0284

Володимиру Балюку — солдату, командиру 2 розвідувального відділення розвідувального взводу 1 десантно-штурмового батальйону військової частини А0284.

За зразкове виконання військового обов’язку, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави та з нагоди Дня військової розвідки України військовослужбовцям оголосили Подяки голови облдержадміністрації Олега Синютки.

Також за зразкове виконання військового обов’язку, вагомий особистий внесок у зміцнення обороноздатності держави та з нагоди Дня танкіста військовослужбовців нагородили Почесними грамотами облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *