ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє чоловіків до смерті побили пенсіонера

Юлія Шпак

|

На Львівщині поліцейські затримали двох зловмисників, причетних до смерті пенсіонера. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

В Дрогобицький відділ поліції 1 вересня надійшла інформація про те, що близько 20.35 «швидка допомога» доставила у лікарню 64-річного жителя району з тяжкими тілесними ушкодженнями. Через добу чоловік помер. Медики діагностували у нього важку черепно-мозкову травму, перелом основи черепа та забій головного мозку.

Працівники поліції встановили, що до травмування пенсіонера, яке спричинило смерть, причетні 27-річний односільчанин та 42-річний житель Самбірського району. Між чоловіками, які знаходилися у стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт. Під час нього потерпілому й були заподіяні тілесні ушкодження.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.119 Кримінального кодексу України (вбивство через необережність). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування. Обом зловмисникам суд обрав міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *